Vraag hier een categorie voor jouw project aan

Wil je voor jouw project een eigen sub-categorie op dit forum? Reageer dan met je voorstel op dit topic.

Waarom een forum? Naast ‘chat’ voor snelle interactie is het fijn om ook een plek te hebben voor nauwkeurige communicatie waar later naar kan worden terugverwezen. Bijvoorbeeld supportvragen vanuit een open source community, of discussie over een roadmap, etc.

In principe is alle discussie op dit forum openbaar. Let dus goed op wat je zegt, en of je dit namens je organisatie doet of niet. Het is mogelijk een besloten forum aan te vragen, vermeld dit dan even expliciet.

Beste,

Misschien een goed idee om een “sub-categorie” aan te maken voor OpenKAt.

OpenKAT?
KAT is de Kwetsbaarheden Analyse Tool. Een Open Source-project ontwikkeld door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om uw en onze wereld veiliger te maken.

KAT maakt door middel van de geïntegreerde tools een kopie van de feitelijke werkelijkheid. Binnen deze kopie kan gezocht worden naar antwoorden op legio beveiligingsvraagstukken en beleidsvragen. Verwachte en onverwachte veranderingen in de wereld worden zichtbaar gemaakt én waar nodig gerapporteerd.

Meer ogen zien meer. Met die gedachte bouwen wij graag een community van bedrijven, (semi-)overheden en personen die security maar ook compliancy belangrijk vinden. Wil je met OpenKAT aan de slag? Dan nodigen we je van harte uit om mee te helpen aan de ontwikkeling (in de breedste zin van het woord).

Groet,
Iwan